adolf-hitler

Hitler

Pelin onnistumiseksi säännöistä ei saa poiketa. Pelin aikana ei saa käydä vessassa/röökillä tai hakemassa lisää juomia jääkaapista ellei tule tauko korttia (ottakaa juomat vierelle jo ennen peliä). Hitlerissä kortin värillä ei ole väliä mutta kortissa olevalla numerolla/kirjaimella on. Pelissä kortit jaetaan oikealta vasemmalle yksi kerrallaan.

Säännöt:

1. Antaa
= Saat päättää kuka pöydässä joutuu juomaan 3 huikkaa.

2. Ottaa
= Joudut juomaan 3 huikkaa.

3. 123
= Se joka saa kortin juo yhden huikan, vieressä oleva juo 2 huikkaa ja hänen vieressä oleva juo 3 huikkaa ja niin edes päin kunnes viimeinen juo niin monta huikkaa monesko on järjestyksessä.

4. Hitler 1.
= Jos kortti numero 4 lyödään pöytään, niin jokaisen pitää huutaa Hitler, viimeiseksi huutanut juo 3 huikkaa.

5. Hitler 2.
= Jos kortti numero 5 lyödään pöytään kuten numero 4, niin jokaisen pitää huutaa Hitler, viimeiseksi huutanut juo 3 huikkaa.

6. Kategoria
= Kortin saanut saa päättää mistä Kategorioidaan. Eli jos Kategorioidaan Esim. Laskettelu merkeistä niin, kortin saanut sanoo Volcom, viereinen pelaaja sanoo Burton ja jne..
Se jonka kohdalla on vuoro ja ei osaa sanoa 3 sekunnin sisällä jotain merkkiä tai sanoo jo sanotun merkin, joutuu hän juomaan 3 huikkaa.

7. Vesiputous
= Kortin saanut joutuu aloittamaan juomisen. Vasta kun ensimmäinen lopettaa juomisen saa viereinen pelaaja lopettaa juomisen. Mutta vasta kun viereinen pelaaja on lopettanut juomisen saa hänen vieressään oleva pelaaja lopettaa juomisen ja jne… Jokainen pelaaja joutuu aloittamaan samaan aikaan kun ensimmäinen. Juoman loputtua kesken kierroksen ei tarvitse juoda lisää kierroksen aikana. Jos lopetat juomisen kesken vesiputouksen ja sinusta aloittajaan on esim. 5 pelaajaa, niin sakkosi on 5 kertaa 3 eli 15 hörppyä.

8. Riimi
= Jos kortin saanut pelaaja sanoo Esim. Tiili, hänen vieressään oleva pelaaja sanoo jonkun Tiili sanaan rimmaavan sanan kuten esim. Viili ja seuraava sanoo Siili ja jne.. kunnes vuorollaan oleva pelaaja ei keksi mitään kolmeen sekuntiin tai sanoo jo ennen sanotun riimin, joutuu hän juomaan kolme huikkaa.

9. Sääntö
= Kortin saanut pelaaja päättää, mikä sääntö peliin tulee. Esim. Ei saa kiroilla pöydässä tai pitää juoda vain vasemmalla kädellä. Pelin aikana rikkeen tehnyt joutuu juomaan 3 huikkaa.

10. Kysymysmestari
= Kortin saanut saa olla kysymysmestarina niin kauan kunnes joku muu saa omalla vuorollaan kortin numero 10. Kysymysmestari saa pelin aikana kysyy esimerkiksi yhtäkkiä joltakin pelaajalta mikä on hänen nimensä, jos pelaaja vastaa hän joutuu juomaan 3 huikkaa. Kysymysmestari saa kysyä niin monesti kun haluaa kunnes joku muu saa kysymysmestari kortin. Jos kysymys liittyy peliin tai sääntöihin ei kolmea huikkaa tarvitse ottaa.

Jätkä/11. Taukokortti
= Tauko kortin saatua voi jos itse haluaa, pitää tauon päästäkseen vessaan/röökille. Muiden pelaajien on jatkettava peliä. Tauko korttia ei ole pakko käyttää heti vaan silloin kuin itse haluaa.
Jos pelaaja nousee pöydästä ilman taukokorttia saa hän sakoksi juoda 5 kertaa pelaajien lukumäärän verran huikkia.

Akka/12. Huora
= Kortin saanut pelaaja joutuu aina juomaan 3 huikkaa kun joku muukin joutuu juomaan. Niin kauan kunnes joku muu saa Huora kortin. Huora-kortilla saa myös käyttää seksileluja.
Jolloin on hänen vuoronsa olla Huora.

Kunkku/13. Tarina
= Kortin saanut pelaaja aloittaa Tarinan sanomalla yhden sanan, esim. Jätkä. Viereinen pelaaja jatkaa tarinaa sanomalla Jätkä meni. Hänestä taas viereinen pelaaja jatkaa tarinaa sanomalla Jätkä meni baariin ja jne.. Tarina jatkuu niin kauan kunnes jonkun kohdalla pelaaja ei muista enää mitkä kaikki sanat tarinassa on. Sanat unohtanut pelaaja joutuu juomaan kolme huikkaa.

Kommentit

kommenttia

31 Comments

 1. Aivan vitunmahtava peli !

 2. 5 TÄHTEE VITTU!! :d:d:D:D:D

 3. Marre

  Kokeiltiin peliä ja oli IHAN HUIPPU! :)

 4. 1daa

  Ihan helvetin hyvä ja hauska peli :p

 5. Ihan LOISTAVA!!!! Känniin tultiin ja oltiin, eikä siitä illasta sitten sen enempää ;)

 6. OLLAA POIKIEN KAA PELATTU KANS MUTTA SILLEE ET 1-6 PUNANEN JAATAA MUILLE JA MUSTA JUO ITE NII MONTA HÖRPSYY KU NUMERO ON JA EI OLLU RIIMII

 7. fdhgdfh

  hei vitun upee peli huora

 8. kalle

  VITUN KOVA!!!

 9. VITUN HAUSKAA huora nyt pelataan mutta ei huora korttii vaan tarina ja virtun kännis vaik ite sanonki

 10. BeeGee

  Toi riimikortti (eli 8) on aika turha eikä mitenkään niin “jännä”.
  Loistava vaihtoehto kasikortille on vaikkapa numeropeli, jossa kortin saanut henkilö aloittaa sanomalla numeron yksi, seuraava sanoo kaksi jne. kunnes tulee luku joka sisältää numeron 7 tai on jaollinen seitsemällä. Tällöin pelaaja kenen vuoro silloin on, ei sano numeroa vaan taputtaa kerran jolloin suunta vaihtuu ringissä.

  Demonstroiva esimerkki:
  PEL 1: sanoo 1, PEL 2: sanoo 2, PEL 3: sanoo 3
  PEL 1: sanoo 4, PEL 2: sanoo 5, PEL 3: sanoo 6
  PEL 1: taputtaa kerran, PEL 3: sanoo 8, PEL 2: sanoo 9
  PEL 1: sanoo 10, PEL 3: sanoo 11, PEL 2: sanoo 12
  PEL 1: sanoo 13, PEL 3: taputtaa kerran, PEL 1: sanoo 15
  PEL 2: sanoo 16, PEL 3: taputtaa kerran, PEL 2: sanoo 18
  jne jne..

  Pitäis sujua nopeasti, jos jää miettimään tai sanoo väärin niin joutuu juomaa x määrän hörppyjä.

 11. jeejee

  IHAN MAHTAVA!!!!!!1111

 12. hä?

  miten tää siis toimii, eli jos mul on vaik 20 tyyppiä messis, nii sittenhän noita kortteja ei riitä kaikille vai voiks niit tehä sit vaik enemmän tai jotain?? ja jaetaanko ne kortit siis siin pelin alussa ja kaikki kääntää vuorollaan oman kortin vai miten toi korttijuttu menee?

 13. Andiamo

  Ei kovin mukava peli. Liian monimutkaiset säännöt ja pitää olla kortit mukana. Esim. “Let’s Go” -on huomattavasti mukavampi, eikä tarte muistaa ottaa kortteja mukaan.

 14. Jonne

  Pakka on porukan keskellä ja aina kukin vuorollaan nostaa päältä yhden (:

 15. tuli kauhee riita tän pelin takia :D DD

 16. mane

  aivan vitun naurettavia kaikki juomapelit. en mä tarvii tollasta paskaa että voin vetää itteni makkuriin!

 17. Pöö

  AIVAN MAHTAVA!

 18. rassmus pulkkinen

  huomenna ollaan khännissä :D
  kiitos!

 19. tsup!

  tosi hyvä juomapeli! :) kerran tullu pelattua aikasemmin ja pakko kyl juhannuksenaki pelata :P

 20. polvinen

  aiva paska…

 21. Ghetto-Juuhan

  AIVAN LOISTAVA PELI TODELLA MUKAVA ILLANVIETTOTAPA

 22. kivauusvuos

  Hyvä leikki miesten illanviettoon, kunhan tuo Teemu pitäisi housut jalassa…

  HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

 23. DiMarzio

  Eihän tällästa pysty pelaamaan kännissä. Liian monimutkaset säännöt ja kortteja on mahdotonta muistaa ulkoa, joutuu koko ajan tarkistamaan. Meidän porukka ainaki turhautu tähän tosi äkkiä. Ja että joutuu ottaa monta huikkaa kerralla on perseestä, sillä jonkun 1 huikka voi vastata toisen viittä. Varsinkin jos joutuu juomaan monta, huikan koko pienenee ja peli menettää merkityksensä. Ja jos tauon saa vain J niin väkisinkin joltakin loppuu juoma kesken/kusi tulee housuun. Ja jos pelaajia on yli 3 (eli aina) niin kaikki huorat/kiroilukiellot/kysymysmestarit unohtuu kaiken hälinän keskellä. Plus pelihän on ihan silkkaa tuuria, joten yhtä hyvin voi heittää vuorotellen noppaa ja kutosella juo.

 24. hiekkaneekeri

  Helvetin hyviä makkaroita!

 25. Asdfh

  Iha loistava peli!!! Ja tosi helppo pelata, ei niinku mitäö valittamista! Humala tuli ja siitä ei sit sen enempää :D

 26. vittu oli paska peli ku mies ystävien kanssa pelailtiin ja juotiin cidukkaa

 27. vilkkku

  Iha vitun loistava peli! Aika lentää ja pullot tyhjenee. Oksennus vaara :D

 28. pihvi

  VITTU MIKKÄ MÖKKI KÄNNIT. NYT PISSA MIEKKAILUA! VITTU!!!!!!

 29. Hartsa

  Kyllä tämän pelin muistan vielä aamullakin… HUHHUH!!! :D D

 30. SSSS

  Miten tää kulkee tää peli? Nostetaan pakasta yks kortti kerrallaan vuorotellen ja sen kortin mukaan tehdään jotakin ylläolevista jutuista?

 31. tiitu

  Tää on niin loistava peli, ehkä jopa oma suosikki kaikista juomapeleistä, koska nää säännöt on helppo muistaa ulkoa ja tässä on noita eri juttuja niin paljon :) !!

Leave a Comment